Autor: 021.rs

Novi Sad
05.06.2016.
20:30 > 20:42
Nezavisno društvo novinara Vojvodine organizuje u ponedeljak, 6. juna tribinu “Građanska samoodbrana” na kojoj će učestvovati predstavnici građanskih pokreta iz više gradova u Srbiji, a Inicijativa “Podrži RTV” će sledeći ulični protest organizovati u ponedeljak, 13. juna.
  • Juznjak

    07.06.2016 08:17
    @Ana @Ljubiša jedini koje treba da bude sramota i koji su za smejanje ste vi monti pajtonovci vojvodjaneri. Toliko ste kilavi da i za vašu propagandu mašineriju zovete ljude sa strane. Bitno da će te posle pričati kako ste vi nešto stvarali i branili buhaaaa.
    A što se Jovanovića tiče, nadam se da je kao Niški lokal patriota otišao tamo da vidi raspad severnjacke propagandne bastilje koja je uvek bila protiv nas.
    Smrt ili sloboda za Niš i južna Srbija!
  • Nemanja

    06.06.2016 14:32
    @IT ing
    'A sada je to ok kada je Soros curnuo kintu da se rusi Srbija?'

    Opa, retard alert! Naravno, sve je zavera masona, jevreja, pedera i komunista...
  • gari

    06.06.2016 10:52
    dinko i nedim organizuju borbu za svoje milione koji ce im biti uskraceni novim RTVom, ajd nek kazu na tribini koliko im je RTV iskesirala dosad ak su tako posteni i transparentni, ovo je borba za nastavak pljacke javnog servisa tu ni S od slobode nema, da se nelazemo vise, a vi bez kinte u dzepu hajyte i setajte
  • Ljubisa

    06.06.2016 08:17
    monty python
    "Đokica Jovanović iz Udruženja predsednika skupština stanara iz Niša", ovo bre ko monty python, ocete dumrem od smeha....
  • Obveznik takse na TV

    06.06.2016 00:23
    Proterajmo politiku
    RTS I RTV pod hitno privatizovati, pa će privatni vlasnik birati i razrešavati urednike, a ne politika i političke partije.
    Ja ću se rešiti obaveze plaćanja reketa u vidu takse i naknade za tv,.
    Na taj način svi ćemo odahnuti.
    JAVNI SERVIS JE INTERNET, vreme televizije kao javnog servisa je prošlost.
  • Baja_ns

    05.06.2016 23:53
    Radikalizovati protest
    Ovako ne ide jedino uspesno moze biti ako Milica Kravic primeni radikalni nacin borbe po ugledu na ukrajinski pokret Femen,uspeh zagarantovan!
  • IT ing

    05.06.2016 22:22
    licemerno
    @Oterajmo politiku
    Krajnje je licemerno da ste se sada setili da oterate politiku sa RTV i da brinete o RTVu uopste sada kada su demokratwe na kraju svoje strahovlade. Sto se niste tako brinuli i borili protiv stranackog zaposljavanja dok su Pajticevi poslusnici pravili od RTV tv bastilju? I nije vam smetalo sto su demokrate pozaposljavale svoje i rodbine svojih ljubavnica na rtv? tada se niste bunili niti organizovali proteste? A sada je to ok kada je Soros curnuo kintu da se rusi Srbija? Sve dok gomila postenih i strucnih ljudi na rtv radi pod sumnjivim ugovorima za neredovne plate, a pitanje je i zasto rade ispod minimalca kada odredjeni likovi na toj istoj rtv zaradjuju 400000? za to niste nasli da protestujete?
    I jos nesto. Mene interesuje ko vam finansira proteste i taj kamion i zakup prostora i sve ostalo?
  • Ana

    05.06.2016 21:15
    Sramota
    Pa oni s juga ne znaju ni gde je RTV Nisu nikad gledali njihov program pa kako onda protestuju i teraju pravdu a nemaju pojma sta se desava
  • Gerila

    05.06.2016 21:12
    Gradjani Novog Sada, prošetajmo 13 juna, podržimo ptoteste protiv smena u RTV.
    Budimo Građanska gerila.
  • Proterajmo politiku

    05.06.2016 20:51
    Javni servis ne treba da bude partijska prćija, ni jedne partije.
    Uostalom, kao ni ostale javne ustanove i javna preduzeća.
    Po meni, najhitnije je donošenje zakona kojim bi se sprečilo zapošljavanje osoba koji su partijski članovi. Takođe, ako se uoči i prijavi da rukovodeće osobe deluju u pravcu partije,
    da se omogući mehanizam njihova smene u nekom članu zakona.
    Ovaj narod je imao iskustva sa oko 75 godina uređivanja svih oblasti života od strane političara i partijaca.
    Mislim da je krajnje vreme da ovaj bunt i ovo silovanje RTV da neki plod.
    Zato, predložimo po hitnom postupku donošenje Zakona o nepartijskom zapošljavanju.
    On bi se posebno odnosio na rukovodioce, ali i na obične radnike u trenutku zapošljavanja.
    Na taj način bi se ozdravio i politički život, i ne bi bilo toliko i toliko članova samo zbog nade za posao, a kasnije i lažnog glasanja, čije gorko iskustvo sada proživljavamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna